Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera cálida y personalizada. Decoradores en Barcelona.
RAMBLA CATALUNYA PENTHOUSE
A penthouse with eclectic style in the center of the city

RAMBLA CATALUNYA PENTHOUSE

A penthouse with eclectic style in the center of the city

An integral project of interior design, decoration and execution of 300 m2 in which have been obtained wider, luminous and open spaces.

In the central area of ​​Barcelona, ​​the owners wanted to optimize the existing space and obtain a better distribution of the house to create homogeneous and fluid areas. The house formed by two hexagons that connect at right angles and a large outdoor terrace made the distribution project the most complex part.

The different natural woods with hydraulic pavements and the recovery of original elements, add an eclectic and modern touch to the house. The hall is characterized by marbles and complements where the golden finishes stand out with the dining area.

The kitchen is an important area of the house and is one of the accesses to the spectacular terrace. The kitchen is open to the dining room and is separated from the living room by some recovered glass cases, both in wood and glass.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

An integral project of interior design, decoration and execution of 300 m2 in which have been obtained wider, luminous and open spaces.

In the central area of ​​Barcelona, ​​the owners wanted to optimize the existing space and obtain a better distribution of the house to create homogeneous and fluid areas. The house formed by two hexagons that connect at right angles and a large outdoor terrace made the distribution project the most complex part.

The different natural woods with hydraulic pavements and the recovery of original elements, add an eclectic and modern touch to the house. The hall is characterized by marbles and complements where the golden finishes stand out with the dining area.

The kitchen is an important area of the house and is one of the accesses to the spectacular terrace. The kitchen is open to the dining room and is separated from the living room by some recovered glass cases, both in wood and glass.

Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
The different materials and contrasts created add an eclectic and contemporary touch
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
The hydraulic pavement and the central island create a cozy environment
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor | The Room Studio
Brass elements and restored furniture are incorporated providing an eclectic style
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
Light and flat colors combine with others with more character forming volumes
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
The outdoor dining room is located in a closed annex, but with full visibility and transparency
Interior Design Decor | The Room Studio