Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera cálida y personalizada. Decoradores en Barcelona.
SUPERMARESME HOUSE
A house in the middle of nature

SUPERMARESME HOUSE

A house in the middle of nature

In this house of 1000 m2 located in the Supermaresme on the Costa Brava, a project of Interior Design and Decoration is carried out that was completed with the work of Styling.

The main objective of its owners was to obtain open spaces where the main protagonist was natural light. We sought to provide each area with a relaxed and carefree style according to the environment. The use of neutral colors is promoted using a very soft chromatic range that transmits comfort and tranquility.

In the day zone you can distinguish four diaphanous spaces and, at the same time, well differentiated. This area includes: the living room, a small reading corner next to the fireplace, the dining room and the kitchen. All of them are connected in a visual way, a dialogue is maintained where there is no element that obstructs the vision. This area has views of both the porch and the rest of the plot, which we can find surrounded by nature.

For the outdoor two very functional corners were obtained. On the one hand, we find the outdoor dining room that can accommodate a large number of guests thanks to the work bank that was made. The back wall was opened to gain luminosity and increase the visibility of the rest of the house. On the other hand, we find a rest area with light furniture and a palette of colors that continue the same line as in the interior.

Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio

In this house of 1000 m2 located in the Supermaresme on the Costa Brava, a project of Interior Design and Decoration is carried out that was completed with the work of Styling.

The main objective of its owners was to obtain open spaces where the main protagonist was natural light. We sought to provide each area with a relaxed and carefree style according to the environment. The use of neutral colors is promoted using a very soft chromatic range that transmits comfort and tranquility.

In the day zone you can distinguish four diaphanous spaces and, at the same time, well differentiated. This area includes: the living room, a small reading corner next to the fireplace, the dining room and the kitchen. All of them are connected in a visual way, a dialogue is maintained where there is no element that obstructs the vision. This area has views of both the porch and the rest of the plot, which we can find surrounded by nature.

For the outdoor two very functional corners were obtained. On the one hand, we find the outdoor dining room that can accommodate a large number of guests thanks to the work bank that was made. The back wall was opened to gain luminosity and increase the visibility of the rest of the house. On the other hand, we find a rest area with light furniture and a palette of colors that continue the same line as in the interior.

Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
Complements are included throughout the house playing with oak woods
Interior Design Decor | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
The back wall of this area was opened to gain luminosity and vision
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Decor Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design | The Room Studio
In the rooms decorative textile paper was placed on the wall of the headboard of the bed
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio
Interior Design Barcelona | The Room Studio