Meritxell Ribé Modol, interiorista y decoradora en Barcelona, nació en Lleida el 1977, estudió en la Escuela Superior de Diseño Bau de Barcelona e inició su trayectoria profesional en diferentes estudios de interiorismo, decoradores y arquitectura de la ciudad. En 2005 crea su propio estudio de interiorismo y desde entonces ha proyectado diferentes proyectos tanto de vivienda privada como de espacios profesionales. Como interiorista y decoradores en Barcelona, a partir de un servicio individualizado para cada cliente se ofrece la posibilidad de contratar diferentes opciones: desde un asesoramiento de espacios, colores, iluminación o diseño de mobiliario hasta el desarrollo de un proyecto integral de interiorismo y dirección de obras. Su filosofía de trabajo incluye un trabajo en equipo de decoradores y una concepción del espacio desde una visión real de las necesidades de cada cliente creando espacios con una atmósfera cálida y personalizada. Decoradores en Barcelona.

The Room Papers

Inspira't amb les últimes tendències

Abans i després: Habitatge Diagonal | The Room Studio

Decoracióreformatrucs decoració

Abans i després: Habitatge Diagonal

17.09.2019

En aquest habitatge de 300 m2 localitzada a la zona més cèntrica de la Diagonal de Barcelona, es va executar una reforma integral d’Interiorisme, Decoració i Estilisme. Es van obtenir àrees obertes, funcionals i actualitzades en aquesta casa que no tenia personalitat i caràcter.

La principal premissa dels seus propietaris va ser mantenir l’estructura de l’habitatge, adequant-la a les necessitats actuals. Per això es van redistribuir de nou tots els espais, restaurant totes les àrees i retornant-la seva essència i ànima. Es va completar amb un projecte global de domòtica i un sistema d’audiovisuals, a més de dotar cada espai d’un control de música independent.

A la zona principal es van crear tres àrees connectades i, al mateix temps, diferenciades. D’una banda, trobem la zona del saló on es va conservar la xemeneia original donant-li una imatge actualitzada i noble. Seguit trobem la zona de lectura i música, ja que als propietaris els encanta llegir i tocar el piano. La zona del menjador es va crear incloent una comunicació visual amb la cuina mitjançant unes portes corredisses en vidre transparent.

En conjunt s’empra al llarg de tot l’habitatge una gamma de tonalitats neutres i senzilles. Aquests colors es perllonguen en els materials emprats, escollint microciment per al disseny dels banys i la cuina. Es busca l’atemporalitat i la continuïtat en el temps dels elements introduïts.

 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
 | The Room Studio
Autor: Elena López Sevila