SANT GERVASI HOUSE
Projects

SANT GERVASI HOUSE | Meritxell Ribé

The objective of this 160 m2 house renovation was to create a functional home, with large and open spaces to which to add a warm and timeless decoration.

It starts from an apartment located in a fifties building, an outdated construction with long corridors, reduced spaces and limited natural light, so that we rebuild globally, eliminating the corridor and enlarging spaces filling them with natural light.

A balanced set of furniture and color, as well as the visual continuity caused by homogeneous pavement, are the keys to create a greater sense of space.
 

Related media

Related posts

Uso de cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros, analizando sus hábitos de navegación, para garantizar la calidad y seguridad de nuestros servicios. Si continúa navegando en nuestra página web, consideramos que acepta el uso de cookies. Puede cambiar la configuración y obtener más información consultando la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Aceptar