Espai París
Projects

Espai París | Meritxell Ribé

The project was based on the division of space into two floors.

The ground floor is a diaphanous space that adapts to pavement changes. Its main element is the water sheet of the entrance and the connection with the interior courtyard with a façade’s large opening.

According to the morphology of the space, there is a central staircase that allows the division with the first plant, which is divided in two zones: one with a meeting room and an office area, and another with a ​​technical area overlooking Paris Street

The communication gateway between the two zones has served as a space to place a bookstore for putting all the files and catalogs that we need for creating the projects.

Likewise, all rooms are individually automatized offering unlimited possibilities to create different environments and sensations.

 

 

Related media

Related posts

Uso de cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros, analizando sus hábitos de navegación, para garantizar la calidad y seguridad de nuestros servicios. Si continúa navegando en nuestra página web, consideramos que acepta el uso de cookies. Puede cambiar la configuración y obtener más información consultando la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Aceptar