Habitatge Calvet
Projectes

Habitatge Calvet | Meritxell Ribé

La idea principal d’aquesta reforma era guanyar metres i llum, sense tirar cap paret mestra. Es van tirar envans, es va desfer part del passadís per incorporar un nou espai polivalent i es van proposar portes vidriades per tal d’inundar el pis de llum natural. Ja que des d’un inici el pis només constava de dues entrades de llum natural.
Es van conservar alguns elements estructurals existents i alguns detalls originals donant-li un toc més modern i actual.
Respecte als colors dels revestiments, mobiliari i tèxtils s’han escollit tons neutres per aconseguir estances lleugeres.
L’estudi també va realitzar tota la instal·lació de domòtica, incloent-hi un sistema de climatització, il·luminació, seguretat, persianes, etc. Que els propietaris poden controlar des del telèfon o tablet. També es va realitzar l’estudi i muntatge d’una sala d’audiovisuals integrada també al sistema domòtic de l’habitatge.  

Mitjans relacionats

Posts relacionats

Ús de les cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers, analitzant els seus hàbits de navegació, amb la finalitat de garantir la qualitat i seguretat dels nostres serveis. Si continúa navegant a la nostra pàgina web, considerem que accepta l’ús de les cookies. Podeu canviar la configuració i obtenir més  informació consultant la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Acceptar