VIVENDA SANT GERVASI
Projectes

VIVENDA SANT GERVASI | Meritxell Ribé

L’objectiu de la reforma integral d’aquest habitatge de 160 m2 va ser crear un espai funcional, amb ambients amplis i oberts als quals afegir-li una decoració càlida i atemporal.

Es parteix d’un pis ubicat en un edifici dels anys cinquanta, una construcció antiquada amb llargs passadissos, espais compartimentats i escassa llum natural a la qual s’intervé de manera global, eliminant el passadís i engrandint espais banyats de llum natural.

Un conjunt equilibrat de mobiliari i color, així com la continuïtat visual causada pel paviment homogeni, són les claus per crear una major sensació d’espai.
 

Mitjans relacionats

Ús de les cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers, analitzant els seus hàbits de navegació, amb la finalitat de garantir la qualitat i seguretat dels nostres serveis. Si continúa navegant a la nostra pàgina web, considerem que accepta l’ús de les cookies. Podeu canviar la configuració i obtenir més  informació consultant la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Acceptar