Habitatge BORI I FONTESTÀ
Projectes

Habitatge BORI I FONTESTÀ | Meritxell Ribé

Projecte integral de Decoració en una vivenda de 190 m2 on s’han obtingut àrees diàfanes, actualitzades i lluminoses. Es recuperen i ressalten els elements arquitectònics originals i s’ofereix un projecte decoratiu contemporani, amb mobles i detalls molt cuidats.

Es tracta d’una finca règia a la zona alta de Barcelona, on es va fer una reforma decorativa i d’estilisme recuperant racons que passaven desapercebuts a la vista. Els propietaris buscaven un resultat familiar on poder compartir el temps gaudint al costat dels seus fills i convidats. Es va dotar a cadascuna de les àrees d’una gran personalitat i caràcter, guanyant presència a la vegada que s’omplia de calidesa.

Respecte al saló i menjador, el resultat ofereix una relació contínua entre les estances a través del tot escollit i l’enfocament eclèctic de l’ambient. Al saló destaca la gran xemeneia que omple de presència el racó de lectura, connectant de manera molt visual amb la resta de l’àrea. El color negre marca la nota cromàtica tant a la paret com a la prestatgeria feta a mida, aportant elegància i sobrietat. Aquesta zona l’ocupa una taula antiga danesa, també serveix per donar-li uns tocs de color a aquest espai juntament amb la il·luminació escollida.

S’inclou una il·luminació tècnica i decorativa adequada per a cada àrea en general i racó en particular. S’integren els elements d’ornamentació de l’habitatge juntament amb el mobiliari i la seva distribució en totes les estances de la casa. S’escullen mobles de línies rectes que privilegien la continuïtat de les línies de visió en les estades, ajudant a l’ampliació dels espais i incloent en les parets es col·loquen obres d’art contemporànies.

La vivenda té una habitació principal i dos dormitoris pels visitants situats a la zona que s’ha reservat per al descans de nit. Totes les habitacions mostren cert caràcter emprant diferents revestiments de parets, la col·locació de diferents papers pintats deixa un resultat únic i especial. L’objectiu era omplir les àrees amb dissenys que mantinguin la modernitat al llarg dels anys i que empri línies sòbries i depurades.
 

Mitjans relacionats

Ús de les cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers, analitzant els seus hàbits de navegació, amb la finalitat de garantir la qualitat i seguretat dels nostres serveis. Si continúa navegant a la nostra pàgina web, considerem que accepta l’ús de les cookies. Podeu canviar la configuració i obtenir més  informació consultant la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Acceptar