Espai París
Projectes

Espai París | Meritxell Ribé

El Projecte es va basar en dividir l’Espai en dues plantes.

La planta baixa és un espai diàfan que es va conformant d’acord amb els canvis de paviment. Té com a element protagonista la làmina d’aigua de l’entrada i la connexió amb el pati posterior amb una gran obertura en façana. 

D’acord amb la morfologia del local es proposa una escala central que divideix l’espai de planta primera en dues zones: una on es concentra la sala de reunions i un despatx, i una altre amb una zona tècnica. Així mateix, la passarel·la de comunicació entre les dues zones s’aprofita per col·locar una llibreria feta a mida de cinc metres d’alçària que compta amb tots els arxius i catàlegs necessaris per poder crear els Projectes.

Totes les instal·lacions están domotitzades individualment, oferint il·limitades possibilitats  per a crear sensacions amb la llum.


 

Ús de les cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers, analitzant els seus hàbits de navegació, amb la finalitat de garantir la qualitat i seguretat dels nostres serveis. Si continúa navegant a la nostra pàgina web, considerem que accepta l’ús de les cookies. Podeu canviar la configuració i obtenir més  informació consultant la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Acceptar