CASA PEDRALBES
Projectes

CASA PEDRALBES | Meritxell Ribé

Casa unifamiliar a la zona alta de Barcelona, concretament al Barri de Pedralbes de 700 m2 amb 200 m2 de jardí. 

Es realitza un Projecte Complet d’Interiorisme i Decoració, millorant aquelles zones mal distribuïdes per obtenir la major captació de llum natural així com per dotar-la amb un millor accés a la planta superior, aprofitant l’espai i realitzant una escala còmoda i visualment més estètica que l’anterior a nivell decoratiu.


Es canvia tot el paviment de l’habitatge, coloreixis parets, il·luminació tant tècnica com a decorativa i es treballa en tot el Projecte de Decoració íntegrament.

Les premisses del client eren aprofitar el màxim de llum, obtenir una comunicació visual entre exterior i interior i que tot tingués una harmonia pura i equilibrada. Per a això, optem per incorporar-li notes de fusta, llis salvatges, cotons, colors càlids, suaus i mediterranis embolicats d’una perfecta serenitat.

Els exteriors es van tractar seguint la mateixa línia optant així per seguir amb les mateixes tonalitats, a excepció de la zona de sofàs que es va proposar crear un ambient més fresc i amb majors contrastos.

Els banys es van dissenyar i es van realitzar en materials naturals, des de revestiments de fusta preparats per a zones d’aigües, lavamans en pedres naturals i fustes nobles. 

La cuina realitzada a mesura, amb mobiliari clar i fogons d’una peça en color blanc, es va separar del menjador per un envà mitj-obert i amb possibilitat de tancar-ho totalment, amb una franja horitzontal en la part superior en cristall transparent per continuar la línia visual de l’espai sense tallar.

En aquest Projecte es va pensar fins a l’últim detall, des de vaixelles de pedres i porcellanes, gots en vidre antic, fanals en ferro per al jardí fins i tot cistells en ratán, ferro i fusta per a magatzematge varis.

En la planta superior es troba una de les zones més impressionants de la casa. En ella es va decidir situar un despatx que pogués servir també com un espai de saló íntim i molt personal. El sostre realitzat totalment en fusta queda compensat pel seu mobiliari neutre i atemporal.  

Mitjans relacionats

Posts relacionats

Ús de les cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers, analitzant els seus hàbits de navegació, amb la finalitat de garantir la qualitat i seguretat dels nostres serveis. Si continúa navegant a la nostra pàgina web, considerem que accepta l’ús de les cookies. Podeu canviar la configuració i obtenir més  informació consultant la “Política de Cookies”.


Política de cookies | Acceptar